Toekomst van de grootmoeders

De grootmoeders zijn een Eenheid en zullen daarom bij elkaar blijven.

Marike fantaseerde over een voedselbosje met druiven en appels en dergelijke. Hier een mooi pad doorheen en dan kom je uit bij een rond tempeltje.

Marike was gefascineerd van ecologisch bouwen en wil haar tempeltje gemaakt hebben door Mas con Menos

Wel groot genoeg om hier familieopstellingen, yoga, meditaties en dergelijke met groepen te doen. Op blote voeten naar binnen, dus een plek bij de ingang om voeten te wassen en schoenen te stallen.

Marike en ik spraken in haar laatste weken over spiritueel centra waarin we dit zagen ontstaan.

Nu een jaar verder en met meerdere bijzonder mensen in contact gekomen te zijn heb ik die gedachte bijgeschaafd en vinden we dat dit in een retraite centrum thuishoort.

De beelden zijn na de uitvaart liefdevol ingepakt en staan in boxen opgeslagen. Het is een project die ik met zorg en liefde ga oppakken.

Echter had ik zelf ook een project op de plank liggen die ik voorgenomen voor mijn 50ste af wilde hebben. Dat is nu 3 jaar eerder dan verwacht klaar. ‘Eerst ik’ was mijn gedachten, waar mijn moeder haar Engelengeduld (letterlijk en figuurlijk) makkelijk voor heeft kunnen opbrengen.

In 2024 zal ik een autobiografie uit brengen. Het succes van deze uitgave zal bepalen hoe makkelijk ik het project van onze grootmoeders in realiteit kan brengen.

Na het uitgeven van mijn boek kan ik mij focussen op het vinden van een retraite centrum om daar een mooie plek voor onze grootmoeders te creëren. Het is een proces in werking, waar ik jullie graag van op de hoogte hou. Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkeling? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ook Marike kon groot dromen en ze heeft de wens uitgesproken de beelden te verbronzen. Zij zag ze in een cirkel op een plein in een stad in Nederland. Waar niet exact bepaald, maar wel ergens waar ze door iedereen te bewonderen zijn. Ook dit is een wens die ik uiteindelijk ooit waar wil maken, maar stapje voor stapje.

Daarnaast droom ik zelfs nog groter, ik zie de beelden meerdere malen in brons gegoten worden en op meerdere retraite centra over de hele wereld staan. Maar hé, wie niet groot droomt heeft niets om naar uit te kijken.

Vrolijke groet! Floor Willemsen