Kleine update FloraCreations.eu en MarikeMensink.nl

Lieve volgers van MarikeMensink.nl en FloraCreations.eu,

Het is alweer even geleden dat ik wat heb laten horen. Ik heb weer eens mijn hele leven op zijn kop gezet. Maar met goede intenties, en met een roeping die mij de juiste kant op stuurt.

Onlangs is er een blog van mij geplaatst waarin ik het een beetje uit probeer te leggen:

https://www.psychosenet.nl/stoppen-met-alcohol/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3p4sjr3yfW_dBDizlYxZtnLM2yeTZlTAs4XGm_3627oaEm2N9YD2EFhn0_aem_AZAhl8nRWoaYGwZbBpGXVY90P2552ML0ko2J-SQpxBBACF9BZUpXthfDpzOFV6rJEf6SXOB4CmiCscyTlWCeMXlu

Momenteel ben ik redelijk druk met twee opleidingen waar ik erg veel plezier aan beleef. En ondertussen ben ik mij aan het opmaken voor de zoektocht naar een geschikte locatie voor mijn moeders prachtige keramieken grootmoeders. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte!

Goed gaan en tot een volgende. Liefs Flora (Floor) Willemsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *